tiistai 29. joulukuuta 2015

Päivä pitenee

Nyt on ollut aamuisin mukavia auringonpaisteita. Tosin tänään sitä vielä odottelen mutta taitaa pysyä pilven takana. Arki alkoi ja joulu taitaa kohta olla muisto vain. Joulukoristeita joitain on tullut laitettua pois. Kuuset ja jouluvalot saa vielä olla. Ainakin loppiaiseen. Yleensä ne on paikoillaan ollut  sen ylikin. Silloin viimeistään kun neulaset karisee solkenaan lattialle, ollaan viety  kuusi pois. Siellä se sitten on ulkona pikkulintujen kiipeilypuuna.Joulun välipäivinä on tullut syötyä jouluruuat pois jääkaapista ja jatkojalostettua kinkusta uutta käyttöä. Hernekeittoon, munakkaaseen, pasteijoihin jne. Mutta aikansa kutakin...

Luumuhilloa jää aina yli. Minulla on joka joulu ollut tapana tehdä siitä luumurahkaa johon olen murustellut piparkakkumuruja päälle. Nyt leivoin herrasväen pikkuleipiä johon sain hillon käytettyä. Ei ne varmaan kauaa tässä päretarjottimella vanhene. Jäi niitä osa pakkaseenkin.Mukavaa tämän vuoden viimeistä viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Näissä on kiva makuyhdistelmä. Ei ole liian makeaa! :)

   Poista
 2. Päikeselist algavat aastat! Tervisi Eestist!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's was very sunny day yesterday! Nice to have your comment! Tervisi Soomest! :)

   Poista
 3. Ihana aurinko!! Kyllä sitä valoa jo kaipaakin. Nyt kun pakkasta niin on pilvetöntä ja tuntuu kuin olisi luolasta noussut, kun on jokseenkin valoisaa. Ihana kurkistus teidän kotiin - "mummo-lamppu" on ihan mahtava!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo aurinko kovin jo piristää! On tosiaan vähän sellainen menninkäinen luolassa olo. Mutta eiköhän se valo vaan lisäänny kohta. Kiitti! :)

   Poista
 4. Tunnelmaa on teillä ♥ Mä odottelen täällä lumisateita joita niin on luvattu!! Mukavia viimeisiä tämän vuoden hetkiä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kyllä tännekin saisi jo sataa! Pakkasta ei tarviisi tulla kovin paljon :) Samoin sinne mukavaa vuoden viimeisiä päiviä!

   Poista
 5. Näyttää hyvältä ja maistuukin varmaan herkullisilta. Ja tunnelma on kohdillaan. Ihana aurinko - täällä myös tänään :)
  Hyvää uutta vuotta Vileksenhoviin!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...