tiistai 29. maaliskuuta 2016

Retro kukkatarra

Tuunailin leipälaatikkoon uuden vihreän värin  (jos et ole vielä lukenut, käypä klikkaamassa) ja taisinkin kommentissa jollekin vastata että vielä olisi tarkoitus etsiä kylkeen retro kukkatarra. Se tarra oli lähempänä kuin uskonkaan kun muistin että meillähän on yläkerrassa edellinen asukas/vuokralainen liimaillut kaakeleihin muutaman kukkatarran. Eikun yläkertaan siis ja varovasti riipimään tarraa irti kaakelista. Ja onnistuihan se rikkomatta tarraa. Ylättävän siististi se siitä lähti. Luulin jo että se lähtisi irti monena eri palasena mutta sainkin kokonaisena kun oikein varovasti sen siitä irrotin.


En raaski ottaa näitä tästä pois. No tuo yksi on nyt otettu ja täytyy sen jälki siivota vielä. 6 kommenttia:

 1. Voihan mummola! Mummolla oli kaakeleissa juuri tuollaisia tarroja :) sopii tuohon kuin nenä päähän, pirteä leipäloota! Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mummolassa oli näitä kaakeleissa. Tämäkin talo on kyllä joskus ollut jonkun mummola :) ja toivottavasti vielä joskus tulevaisuudessa lapsenlapset kutsuvat mummolaksi.. Tosin mummolalaltahan tämä koti saattaa vähän näyttää kun haalin tänne näitä retroasioita ;)

   Poista
 2. Kylläpäs väri tekee paljon! Ihan istuu teille tuollaisenaan ja kukka on se kuuluisa piste iin päälle!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ei onneksi tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan tarraa etsimään :)

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...