maanantai 5. syyskuuta 2016

Palkinto/haaste - Blogger Recognition Award


Sain Outilta Huvikumpuillaan -blogista jo kesäkuussa palkinnon/haasteen 
ja lupasin toteuttaa sen kunhan palaan blogitauoltani. Kiitos Outi haasteesta!
Nyt voisi olla hyvää aikaa vastata siihen.
Haasteen säännöt menevät näin:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajaksi.


2. Tämä Vileksenhovi-blogi on jo kolmas blogini jota kirjoitan. Olin seuraillut paljon eri aiheisiin liittyviä blogeja paljon ennen omani perustamista. Ensin kiinnosti leivontablogit ja sitten pikkuhiljaa lukulistalle ilmestyi sisustusblogit. Suurin kipinä oman blogin perustamiseen syttyi silloin kun ostin tämän talon. Alku tietysti aina hankalaa - oli blogialustan käyttöliittymän opettelua ja ulkoasun hiontaa. Ostettuani paremman kameran, kuvien muokaaminenkin alkoi tuntua mielenkiintoiselta. Siitä se pikkuhiljaa sitten lähti. Ihmiset ovat löytäneet tänne pikkuhiljaa ja mukavaa on että on lukijoita. Olen aiemminkin vastannut haasteeseen joka koskee tätä samaa aihetta.  Kirjoitus roikkuukin tuolla suosittujen tekstien joukossa. Tästä linkistä voit lukea enemmän blogini historiasta.


3. Ohjeeksi aloittelevalle blogistille voisin sanoa että ole rento ja kärsivällinen. Kaikkea ei tarvitse ottaa turhan vakavasti. Kun pidät siitä aiheesta mistä kirjoitat, on bloggaaminen helppoa. 


4. Huvikumpuillaan-blogissa eletään vanhassa talossa lasten, kanojen ja koirien kanssa, kasvatetaan satoa, tehdään kesäkeittoa uudesta sadosta, eletään rentoa elämää, sienestetään, marjastetaan, kuljetaan luonnossa. Outi kirjoittaa hassunhauskasti heidän perheen arjesta ja se on varsin elämänmakuinen blogi. Siellä myös sisustellaan ja tuunataan. Tunnen kirjoittajan ja olenkin sanonut hänelle että luen monesti hänen blogiaan hänen "äänellään". Hei Outi, pitäiskö sun alkaa tekemään äänipostauksia tai videopostauksia? :) Käykääpä ihmeessä kurkkaamassa Outin blogiin! Kivoja kuvia ja huumoria! 


5. Nyt päästiin taas tähän vaikeaan osuuteen. Eli pitäisi linkittää tähän palkinnonsaajia. Siis siinä mielessä helppo että voisin antaa tämän kaikille lukemilleni blogeille, mutta haluaako kaikki jatkaa haastetta, onkin haasteellista. Mutta anyway, laitan palkinnon (ei ihan kymmentä blogia kuitenkaan) seuraaville blogeille, olkaa hyvät :


10 kommenttia:

 1. Haha! :D Kiitos kovasti! <3 Sehän se oiskin; videopostauksia :DD Ei pysty ei kykene ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä 😊💚 Instaan oon ihan pienen videonpätkän lisännyt. Tosin en itse esiinny siinä. Kokeiles vaikka kanoista tehdä..tai koirien elämää.

   Poista
 2. Kappas, kiitos nimeämisestä! Täytyypä tuumata jos joku kerta saisin aikaiseksi jatkaa tätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! :) Vapaaehtoinen osallistuminen ja ihan rauhassa. Uusi mielenkiintoinen blogisi on ansainnut paikan tulla nähtäville :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, minäpä toteutan tämän lähiaikoina <3 Laitatko sähköpostiini sinun osoitetietosi niin saisin lähetettyä sinulle palkintosi :) happystarhome@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! 😊 Laitoin muuten silloin samantien sähköpostia. Katsoppa roskapostikansio ettei ole mennyt vahingossa sinne. Voin tosin käydä lähettämässä saman viestin uudelleen 😊

   Poista
 4. Ihanasti kuvailtu blogit!
  Täytyykin tutustua tuohon Huvikumpuillaan-blogiin paremmin!

  Lempeää syyskuuta täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa tutustua! Oikein mukavaa syksyn jatkoa myös sinulle!

   Poista
 5. Hei! Kiva, kotoisa blogi sinulla! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kuulla! Kiitos! 😊 Minäpä tulen vastavierailulle blogiisi

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...