perjantai 3. helmikuuta 2017

Gramofoni

Toteutin viikolla pitkäaikaisen haaveeni. Olen pitkään jo huokaillut tällaisten gramofonien perään. Säännöllisin ajoin selailin tori.fi:n sivuilla, josko sinne olisi sellainen tullut myyntiin sopivalla hinnalla. Hintahaitarihan niissä on ollut noin 50 - 700 euroa. Tietenkin antiikkiset maksaa enemmän. Tämä gramofoni on uustuotantoa. Minulle sillä ei loppujenlopuksi ole merkitystä koska ostin sen koristeeksi. Haaveilin vanhasta soittopelistä, jossa on sininen torvi. Niitä oli jokunen myynnissä ihan kohtuuhintaan, mutta kerkesivät mennä nopeasti. No jokatapauksessa sain uuden mahdollisuuden ostaa itselleni tällaisen ihan edullisesti. Sijoitin sen tuonne ruokasaliin, josta se näkyy kaikkialle.











Nyt kun yksi haave on toteutettu, voisin jatkaa haaveilua vanhasta puisesta seinäpuhelimesta.
Onkos teillä tällä hetkellä haaveita, jotka ei anna mielenrauhaa?

P.s. Tätä mä en maalaa 😄

23 kommenttia:

  1. Ihana grammari! Hyvä löytö!
    Itselläni ei tällä hetkellä ole sellaista haavetta, joka olisi pakko saada. Toki tiedän tunteen, kun se iskee. Käkikello oli aikoinaan sellainen, mutta sainpa toteutettua!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä itsellekkin yllätys! :) Varsinaisesti ei ollut sellaista pakottavaa tarvetta ostaa mutta kun edullisesti osui silmään ja kaikki taivaankannen kappaleet ja astrologiset asemat ;) sattui olemaan suotuisalla päällä niin sen hankkiminen tuntui tällä kertaa helpolta. Kummipoika oli tulossa tämän myyjän suunnilta seuraavana päivänä joten äkkiä viesti ja soitto myyjälle. Ja seuraavana päivänä tämä oli jo meillä. Ihan itsekin ihmettelin että mitä tein ja nyt on niin tyhjä olo kun se haave toteutui ;). Mun täytyykin tulla vilkuilemaan näkyisikö sitä käkikelloa sinun blogissa! Kivaa viikonloppua!

      Poista
  2. Ihana <3 Minun haave olisi sellainen vanha puusohva jonka saisi itse fiksata ja keittiöön laittaisin tuon mutta vielä pelkkä haave tämä :) Kivaa helmikuuta ja viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puusohvat on kauniita ja niitäkin näkyy olevan myynnissä tämän tästä! Mukava olla takataskussa aina jokin haave jonka sitten toteuttaa! 😊 Toivotaan että löydät vielä sohvan, se kävisi teille hyvin! Kivaa viikonloppua! 🌞

      Poista
  3. Ei ihme, että halusit gramofonin. Se sopii kotiisi täydellisesti. Minulla on muutamia huonekaluja, jotka odottavat paikkaansa kesäkeittiöön. Toivottavasti se toteutuu joskus. Siis haaveilen, että ihanat tavarani pääsisivät paikoilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Teillä on paljon kivoja rakennuksia pihassa ja mökillä! Ja mukava kun ne huonekalut on jo olemassa! Toivottavasti haaveesi toteutuu! 😊

      Poista
  4. Olenkohan nähnyt unta, kun mielestäni teillä kirjoituspöydällä jo tuollainen on ollut? Ehkäpä merkki siitä, että tämä teille sopii ja kuuluu :) hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvin sinä muistat, eli et ole nähnyt unta. Tuossa arkun päällä oli sellainen minigramofoni, joka on paristoilla toimiva radio, jossa myös on torvi. 😊 Se on vaan huomattavasti pienempi.

      Poista
    2. No hyvä, en ole sitten vielä aivan toivoton tapaus.... :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Vanhat esineet on ollut upeita nykypäivän muovisiin verrattuna. Saas nähdä mitä näiltä päiviltä säilyy tulevaisuuteen ihmisten keräiltäväksi. 😊

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tykkään kyllä itsekin että on ihan komea peli vaikka ei ihan antiikkinen olekaan. 😊

      Poista
  7. Ihanaa kun haaveet toteutuvat vaikka vievätkin aikaa. On kyllä taidokasta työtä tuo gramofoninkin tekeminen. Ihasteli tuota torvea ja sen kuviointia - upea peli - nyt vaan jamit käyntiin =D
    Voi, haaveita olisi.. mä edelleen etsin jalkalamppuuni sitä varjostinta, hieman samantyyppistä kuin sinullakin.. mutta jospa se vastaan tulisi jossakin vaiheessa.. ihanata viikonloppua teille sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entisajan esineet on ollut kyllä kauniita tämän päivän muovisiin verrattuna! Mulle tuli heti mieleen sinä kun etsin muutamia varjostimia torista (hmm. lisää varjostimia vaan haalii..) kun siellä oli yksi lattialampun varjostin vähän kun tuo meidän mutta oli valkoinen. Ja mietinkin että jokohan olet löytänyt etsimäsi. Oli siellä tuollainen kullankeltainen samanlainen kuin meillä mutta oli pöytälamppuun.

      Poista
    2. Ja mukavaa alkavaa viikkoa! 😊

      Poista
  8. Oooh, ihana!! Ihana, että löysit kauan etsimäsi. Haaveita pitää olla. On minullakin monia, mutta olen ajatellut, että tulevat vastaan, jos niin on tarkoitus;) Gramofoni ja seinäpuhelinkin listalta löytyy;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Pitää olla haaveita takataskussa! 😊 Kyllä se niin vaan on että silloin ne tulee vastaan kun lakkaa etsimästä! Voi toivotaan että sinäkin löydät etsimäsi! ☺

      Poista
  9. Hieno gramofoni, ja upea on myös tuo sininen arkku sen alla. Kaunis maalipinta siinä. Itse haaveilen ainakin sellaisesta isosta vanhasta vaatekaapista, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan (tai jos on, se on ollut liian kallis). Toinen upea juttu olisi rautainen ranskalaistyylinen (?) puutarhakalusto, siis sellaiset sirot tuolit ja pöytä. Niitähän saa kai uusinakin, mutta haluaisin vanhan ja patinoituneen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Maalasin tuon arkun päällysen kun olen mieltynyt tuohon turkoosiin. Kivoja haaveita sinulla, jotka löytyvät myös minunkin haavelistalta! ☺ Tuo on totta että nuo vanhat kaapit on kovin hinnoissaan.

      Poista
  10. Onpa kaunis ja sopii niin hienosti teille!
    Mnä haaveilen siitä, että puusepän verstaalla tilauksessa oleva pöytän valmistuisi pian ja että löytäsin kotiin komean peikonlehden ja hienohelman alun.
    Pitänee vaan jatka etsimstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mukavalta kuulostaa tilauksessa oleva pöytä! Täytyypä muuten tulla katsomaan blogiisi kun/jos laitat juttua siitä. Tiedätkö, kirjoituksesi ei ole päivittynyt tuolla bloggerin lukulistallani enkä ole tajunnut käydä blogissasi. Johtuisikohan siitä että lukulistalla on monta blogia vai mistäköhän johtuu mutta useankin blogin kohdalla on harmillisesti käynyt niin. Täytyy aina välillä käydä kurkkimassa jos mitään ei jostain blogista kuulu. Toivotaan että löydät nuo viherkasvitkin! :)

      Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...