sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Värikkäitä kodinkoneita retrokansalle

Meidän mikro alkoi olla jo sen verran vanha että valitettavasti ;) jouduttiin hankkimaan uusi tilalle. Itseasiassa tilasin sen jo lokakuussa, mutta se toimitettiin joulukuun lopulla. Odottavan aika on pitkä, mutta kyllä se oli sen arvoista! 

Olin pitkään jo etsinyt retromuotoilun omaavaa mikroa. Hassua puhua retromuotoilusta, kun mikrothan yleistyivät Suomessa vasta 1980-luvun lopulla. Todellisuudessahan ensimmäinen mikro keksittiin 1946. 

Olen ollut mikroon tyytyväinen. Siinä on myös grillitoiminto. Onpa kiva, että meille väreistä pitäville on olemassa nykyään myös värillisiä kodinkoneita! 


12 kommenttia:

 1. Ompa hauska! Ja ihan sun värinen! 🤗 mikrot on yleensä niin rumia kapistuksia, että meidän piilottelee itseään komerossa 😁 Mutta tuotahan kelpaa pitää esillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Mikrotkin on loppujen lopuksi niin kestäviä että niitä ei tiuhaan vaihdella. Tuonne se "piiloutuu" kivasti hyllyyn mutta nyt ei ole väliksi vaikka vähän näkyisikin. Tilasin ensin beigen/kerman värisen jossa oli vielä retrompi tuo kahva mutta sitä ei ollutkaan saatavilla. Ja jotenkin kiva että sainkin sitten tämän vihreän tilattua sieltä.Ihan meidän keittiön värissä 😊

   Poista
 2. Onpa hauskan värinen ja ihan teidän näköinen!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska väri ja ominaisuuksiltaan tehokas mikro. Ihan kiva paketti! 😊 Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Kaunis mikro! En ole tuollaista kyllä missään kaupassa bongannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupoissakin saisi kyllä olla enemmän valinnan varaa! Netistä tosin löytää jo hyvin näitä kivan värisiä 😊

   Poista
 4. Sopii kuin nenä päähän �� Smeg?

  VastaaPoista
 5. mä haaveilen tällaisista.. haluaisin sellaisen retrohellan/uunin..mutta ovat aika hinnoissaan.. Gigantissa taisi olla jotakin vastaavia retro-tyylisiä kodinkoneita..
  Ihana on teidän mikro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retromuotoillut kodinkoneet on kyllä siistejä!😊 Mie kanssa haaveilen sellaisesta uunista mutta hinnoissaan ovat! 😥 Ja jääkaappi ois kiva myös ja leivänpaahdin ja ja.. Meinasin tilata Gigantista sellaisen Ariete kahvinkeittimen vihreänä mutta aina se oli loppuunmyyty 😥

   Poista
 6. Siellä näyttää olevan samanlainen hella kuin mikä meillä oli ennen :) Voi vain ihailla kuinka hyvin kaikki vuosikymmeniä sitten tehdyt kodinkoneet ovat kestäneet, kun nykyaikana valmistetut menevät järjestäen sököksi sen jälkeen, kun takuu loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Vanhat kodinkoneet on kyllä kestäviä. Mutta toisaalta sähkösyöppöjä.

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...