perjantai 18. maaliskuuta 2016

Aterinteline

Olen etsinyt pitkään aterintelinettä tiskipöydälle joka olisi ilmava eikä niin iso ruhjo tuossa tiskipöydän reunalla. Ennen meillä oli siinä muovinen vihreä välinekuivan. Löysin kirpputorilta sopivanlaisen siihen tarkoitukseen sopivan esineen. Tässä postauksessa se taisikin jo vilahtaa.
Sekin piti ensin tosin tuunata sopivaksi. Jokohan te olette ihan kyllästyneitä näihin tuunausjuttuihin? Tästä blogista on tullut viimeaikoina tällainen tee-se-itse-sivusto. No mutta kuitenkin tässä kuva tuunailusta jonka tällä kertaa annoin poikani tehdä kun se on niin hyvä näissä suhumaalihommissa.


Ja tässä taas ennen ja jälkeen-kuva:

10 kommenttia:

 1. Ihanaa kun on tuunausjuttuja sekä postauksia, mä ainakin tykkään - nää on ihan parhaita - en kyllästy koskaan!!
  Ja niin se tuunailu vaan kannattaa, pienillä asioilla on iso merkitys!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Vaikka ovat näitä pieniä arjen asioita niin silti iso merkitys että saa mielenrauhan ;) ja jos esine ei ihan heti miellytä niin siitä saa kivan tuunaamalla. Itseasiassa mitä tahansa esinettä ostaessa ei haittaa heti jos ei ole saatavilla lempiväreissä kun aina voi maalata! :)

   Poista
 2. Just näin, tuunaamalla omaan tarpeeseen sopivaksi. Ja tuohan on siis...hmmmm...musta :) Mistä tuo tanko on peräisin? Sellaista olen kaipaillut. Tee-se-itse postaukset on parhaita, jatka vaan, ei kyllästytä ollenkaan! Aurinkoa viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Totta! Kyllä, pieniä mausteita mustana on hiipinyt keittiöön. Tuo tanko on Ikeasta ja siihen saa täysin mustat koukut myös. Halusin teräksen väriset keventämään ilmettä. Hmm.. Täytyypä alkaa etsimään lisää tuunattavaa ;) Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 3. Tuunaamallahan saa juuri sellaisen kuin itse haluaa. Nämä tällaiset jutut ovat kivoja, sillä niistä saa niin paljon inspistä omiinkin tuunailuihin, joten eivät ainakaan minun mielestäni ole ollenkaan tylsiä, päinvastoin! Hieno muutos, kuin olisi kokonaan eri korista kyse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että nämä tuunailut on mielenkiintoista luettavaa! :) Kiitos, tuo mattamusta toi siihen juuri sellaisen ilmeen mitä lähdin hakemaan :)

   Poista
 4. Omin kätösin tehdyt tuunauksen on parhaita juttuja ❤️ Aurinkoista lauantaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on! Ja saa sellaisen minkä haluaa.. :) Siellä onkin oikein aurinkoinen keli tänään! Mukavaa päivää! :)

   Poista
 5. DIY-jutut ovat minunkin mieleen, lisää vaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Jotain saattaisi jossain vaiheessa olla tulossa tuunattavaa :)

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...