keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kirjain

En ole kauheasti innostunut tauluista joissa on kirjoituksia enkä tähän mennessä ole omistanut yhtäkään kirjainta mutta löysin kirpparilta tällaisen & merkin. Taisinkin täällä mainita että olin pitkästä aikaa tehnyt kivoja löytöjä ja lupasin niistä kirjoitella myöhemmin. Jos olisin kirjainta ihan kaupasta lähtenyt ostamaan, en olisi osannut päättää mikä kirjain se olisi voinut olla. Tällainen merkki on ihan neutraali. No tietenkin se pääsi ensin tuunattavaksi.

kirjain, turkoosi
Sekoitin valkokalkkivahaan turkoosia akryyliväriä ja reunoille laitoin kultamaalia.
Valkokalkkivaha antoi siihen tekstuuria kirjaimellisesti.

astiakaappi, kirjain
Laitoin sen salin astiakaapin päälle.

astiakaappi

Tässä kuva ennen ja jälkeen:

ennen ja jälkeen, kirjain
Tämä oli ennen sinapinkeltainen. Keittiössä on jo niin paljon esineitä että
nyt sai keltainen väistyä joten sen uusi väri on turkoosi.

Ja mitäs muuta turkoosia sieltä salista löytyykään:

kynttelikkö

lasipurkki

lampetti

kynttilä, turkoosi

Onko teillä jotain sellaista blogiesinettä jota ette ole omistanut mutta sitten kuitenkin sen hankkinut/löytänyt tai sellaisesta haaveillut? Tai onko teillä  sellaista esinettä joita blogeissa on näkynyt mutta ette halua sellaista hankkia? 

14 kommenttia:

 1. Tulipas tuosta kaunis! Tuo väri on aivan täydellinen!!

  Minulle monet design-esineet, mitä näkyy sisustusblogeissa, ei oikeen iske, esim. Eero Aarnion muoviset (?) koirat yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tykätä myös tuosta väristä! :) On minullakin joitain sellaisia mitkä ei iske, esim. moderni muotoilu ei vaan ole se minun juttu. Sitten on myös paljon sellaisia blogiesineitä mistä tykkäisinkin muttei vaan ole tullut hankittua - mm. Happy Lights -pallovalot..

   Poista
 2. Kivan vivahteen sisustukseen näin keväällä turkoosi tuo :) Minun haaveeni olisi saada vanha puusohva jota voisin vähän fiksata ja niitä ihanuuksia aika monissa blogeissa näkynytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on kyllä kiva väri ja sitä olen tuohon yhteen huoneeseen haalinut. :) Voi puusohvat on kauniita, toivotaan että löydät vielä mieleisen! :)

   Poista
 3. Parempi tuunattuna, hieno ja kyllä kivasti piristää tuo turkoosi, ihana väri..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On minunki mielestä parempi näin. Tai ainakin nyt kun oon ihastunut tähän turkoosiin :)

   Poista
 4. Tulipa kiva &-merkki :) itse inhoan mm. muovikalusteita, myös korkeakiilto nostaa niskakarvat pystyyn, ylipäänsä kaikki uusi on tuollaista-en-halua-listallani. Mieluummin ostan jotain minkä joku on jo kerran ostanut, enkä sillä tarkoituksella, että pääsisin halvemmalla vaan ihan toisella ajatuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Vanhoissa tavaroissa ja esineissä on se jokin. Ja tuunaamalla niitä voi jatkojalostaa oman mieltymyksen mukaan. Ja onhan siinä pientä kierrätyksen meininkiä myös. Eli se ajatus nimenomaan! :)

   Poista
 5. Turkoosi ♥ Esititpä vaikean kysymyksen..en halua korkeakiiltoista minäkään, en halua upouutta taloakaan..Mutta olen nähnyt blogeissa mustia lasivitriinejä, ja sellaisen minä haluan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on tyylikäs! Toivotaan että vielä löydät etsimäsi! :) Mustaan olen minäkin pikkuhiljaa tykästynyt. Tuonne olohuoneeseen pianon kaveriksi kirjahyllyn tilalle olen haaveillut mustaa kaappia. Eihän olekaan paljon vitriinejä liikkeellä? Jonkun verran olen käytettynä etsinyt. Ainahan ne voi toki maalata jos ei valmiiksi mustana löydy..Tuosta meidän kirjahyllystä en ole koskaan räpsinyt kuvia tänne blogiin kun en pidä siitä ollenkaan..

   Poista
 6. Hauska merkki - eläköön väri Turkoosi!
  Minäkään en ehkä ottaisi tyynyjä, joissa lukee jotain sweet home -tyyppistä,
  enkä myöskään muovisista esineistä tykkää.
  Mutta melkein kaikesta muusta - siis värikkäästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muovi on kyllä siinä rajamailla että en taitaisi minäkään huolia. Tai riippuu tietenkin esineestä. Mutta värejä pitää toki olla! :)

   Poista
 7. Paljon parempi turkoosina! Minäkään en tykkää korkeakiiltoisista muovijutuista :) Yleensä alan tykkäämään esineista ja vaatteista vasta kun ne ovat jo pois muodista. Sitä kai käy niin hitaalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Toiset on omistaneet jonkun tuotteen jo pitkään ja itse niihin tykästyy vasta liian "myöhään". Mutta en muutenkaan kulje trendien perässä vaan tietyt asiat on ja pysyy sisustuksessa aina vain. :)

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...