tiistai 15. syyskuuta 2015

Puolukka-aikaan


Nyt niitä taas saa. Puolukoita meinaan.
Ehkä vielä voisi antaa hallan purea niihin kerran ennenkuin hakee lisää.

Tein aamulla vispipuuroa ja puolukkapaistosta.
Puuro maistui hyvin myös pienelle miehelle vaikka ensin epäilin irvistävän kirpeydestä.



Puolukkapaistokseen käytin

4 dl puolukoita
1  dl fariinisokeria
1 dl hienoa sokeria
100 g voita
2 dl kaurahiutaleita

Tämä on sopivan makeankirpeää joten en tällä kertaa nauttinut sitä vaniljakastikkeen kanssa.




6 kommenttia:

  1. Puolukkapaistos. Enpäs ole koskaan edes tullut ajatelleeksi tuollaista versiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus aikaisemminkin tehnyt tätä ja oli ihan hyvä makukombinaatio.

      Poista
  2. Vispipuuro on täälläkin tekolistalla :) Mä tykkään siitä tosi paljon ja meidän tytärkin sitä jo pyydellyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vispipuuro on kyllä hyvää ja vaihdellen eri marjoista :)

      Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...