keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Senkin ilmeen kohennusta

Kotivinkissä oli juttua senkin tuunaamisesta. Nyt ollaan kerrankin ajan hermoilla.
Tuunasin aikoinaan meidän senkin teipeillä. 
Lisää kuvia voit katsella tästä linkistä.

6 kommenttia:

 1. Teipit ovat monikäyttöisiä, täältäkin niitä löytyy. Senkkisi tuli iloisemmaksi ja modernimmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain ja saa vaihtaa jos tulee toisiin aatoksiin eikä itse kalusteelle koidu harmia. En haluaisi tuota viilua turmella kun tykkään siitä ihan tuollaisena ja nykyään ei taida saada paljon viilutettuja kalusteita.

   Poista
 2. Onpas kivan näköinen senkki noin teipattuna; näyttää paljon pirtsakammalle noin! Mä luulen, että jos itse teippailisin kotona huonekaluja, niin tuo pienimmäinen kävisi nypläämässä teipin irti.. Mutta pitää laittaa tämä teippailu idea muistiin, jos vaikka joskus johonkin kokeilisi :)

  Katsoin myös edellisen postauksen; Vautsi, onpas hienoa, kun teillä on omat sellit! Vierailijat käyttäytyvät teillä varmaan todella sievään, etteivät joudu selliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä piristystä nuo teipit tosiaan antoi! Olen ihmetellyt miten meidän pikkuvillikko ei ole hokassut repiä teippejä irti. Hyvin on niiden antanut olla rauhassa :) tosin tämä makkari sijaitsee yläkerrassa jossa ei päivällä paljon aikaa vietetä. Meillä taidetaan olla aika lunkisti noiden sellien takia ;)

   Poista
 3. Hitsi vieköön enpä ole hoksannutkaan että teipilläkin saisi senkkiin/lipastoon uutta näköä :) Kiva tuo sinun teippivalintasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä teipeillä saa kaikkea kivaa aikaan ja se on helppo irrottaa pois jos kyllästyy eikä jää rumia jälkiä sen jälkeen. Ja valinnan vaikeus oli taas suuri kun oli vaikka minkälaisia teippejä valittavana :)

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...