perjantai 1. huhtikuuta 2016

Taulutuunaus

Kävin taas kiertelemässä kirpputoreja. Jotain sieltä lähti mukaan. Tuonne Instagramin puolelle taisinkin päivittää löydöistä kuvan. ( Tästä pääset katsomaan. ) Löysin keittiön kirsikkataululle pariksi sitruunataulun ja nämä ovatkin samaa sarjaa. Kiva oli löytää pari aiemmin löydetylle taululle, jonka olen löytänyt  myös kirpputorilta. Ja sen kehyksen maalasin silloin keltaiseksi. Tämä taulu sai vihreän värin. Tässä taas kuva ennen - jälkeen:

8 kommenttia:

 1. Kivat taulut! Tuopa se onkin se hauska juttu kirppareissa myös, että kaiken muun aarteenetsinnän lisäksi, voi löytää 'lisäosia' johonkin aikaisemmin ostamaansa. Vaikka sokerikolle kannen tai taulusarjalle jatkoa yms ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukavaa kun ihan sattumoisin tosiaan löytää jotain sellaista mitä kotona on eikä ole vielä tullut vastaan missään. :)

   Poista
 2. Olipas hyvä "mäts"!
  Ja tuohon tauluun nuo vihreät raamit sopivat täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihan hauskat taulut vaikka eivät ole vanhoja antiikkitauluja. Sopii hyvin keittiöön ja pitihän tällekin sitten maalata sopiva väri toisen pariksi. :) Ja valkokalkkivaha tuo sellaista kivaa patinaa joukkoon.

   Poista
 3. Niin kivasti taulut sopii teidän köökkiin. Kyllä kirppuilu kannattaa ja pienellä ehostamisella sopii omaan tyyliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Alkaa saamaan vähän jo neuroottisuuden piirteitä tämä keltavihreä sisustelu. Varmaan joku jo ajattelee että onpas se höpsähtänyt näihin väreihin ;) mutta se harmonia ennen kaikkea.. Vietän aika paljon aikaa tuolla köökissä niin siksi se on kiva sisustella mieleiseksi. Mutta eikös jotkut keräile keittiöönsä punaisia tai sinisiä tai valkoisia esineitä.. Kirpuilta löytää kyllä kaikkea kivaa mitä ei tavan kaupassa vastaan tulekaan.

   Poista
 4. Ihanaa miten omin kätösin saa loihdittu noin kaunista ja just niin sopivaa teidän kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollutkin paljon sellaisia kirpputorilöytöjä jotka on tuunailun kautta päässyt esille. Joskus tavaroille/löydöille ei tarvitse tehdä mitään kun ovat jo sellaisenaan passelit. :)

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...