sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Chocopullat (Nutellapullat)

Eilen tuli leivottua pitkästä aikaa pullia. Olin pitkään pyöritellyt Yhteishyvän ruokalehtisen Nutellapullaohjetta reseptikassissani. Nutellaa ei tosin ollut ruokakomerossani, joten korvasin sen samantapaisella vaihtoehdolla. Ohjeen pulliin voit vilkaista täältä.

Ohje sattui olemaan siitä hyvä että siihen ei tullut kananmunaa. Jostain kumman syystä kananmunia ei löytynytkään kaapista. Unohdin kokonaan että olin viikolla  paistanut ne ruisleivän päälle. Enkä kauppaan viitsinyt lähteä tai laittaa ketään muuta asialle. Olisikohan pitänyt käydä lainaamassa naapurista.. ;)  Vierastin alkuun hieman että tuleekohan pullista kovia ilman kananmunaa mutta ihan sopivia tuli. Ja näiden tarkoitushan on ollakin hieman sellaisia rapsakoita jotka sitten vähän niinkuin sulaa suuhun.

                       Tässä vielä kuva reseptikassistani jota pidän keittiön seinällä naulakossa.
                                                      Sieltä reseptit on helppo ottaa esiin..


6 kommenttia:

 1. Uunituore pulla on parasta <3 Ja se pullan tuoksu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Ja luo kotoista tunnelmaa! :)

   Poista
 2. Loistoidea tuo reseptikassi, taidanpa ottaa käyttöön omassa keittiössä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ota ihmeessä! Sinne on helppo laittaa lehtien välistä revityt sivut ja reseptit joita voisi piankin kokeilla käytännössä :)

   Poista
 3. Minäkin ostin tuota Nutellaa, piti laittaa kakkuun...mutta söinkin sen lasten avustamana korppujen päällä :D Tuo keittiöapulainen on niin nami ♥

  VastaaPoista
 4. Nyt pääsin vasta koneen ääreen. Eilen selasin kännykällä joten vastaaminen sillä hidasta ja tämä aamu mennyt kyökin puolella. Pikkumiehen laitoin vaunuun ja nyt sain oman ajan. Kyllä kuule meilläkin katoaa kaapista kaikki hyvin äkkiä :D Pitäisi olla sellainen salainen sammio jonka itsekin unohtaisi ja sitten jonain päivänä tekisi löytöjä makean nälkään. ;) Tykkään kanssa tuosta apulaisesta. Ihailin KitchenAidia mutta on aika tyyris. Ja tuo on tehokkaampi laite! Tämän osuessa kohdalle en voinut vastustaa kiusausta!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...