torstai 10. maaliskuuta 2016

Kirpparilta kotiin kannettua


Aina silloin tällöin hyppään äitini mukaan kirppareita kiertämään. Meillä taitaa olla äidin kanssa yhteinen kiva harrastus. Äiti pitää myös vanhoista tavaroista ja huonekaluista joten senpä takia on mukava lähteä yhdessä löytöjä etsimään.  Tuli taas kierrettyä muutama kirpputori ja sieltä lähti mukaan muutama kiva juttu. Tässäpä näitä kuvien kera sitten tulee:Mutta mitäs. Onkos siinä taas jokin valaisin? Taisin muuten täällä sanoa että meille ei tule enää yhtään valaisinta. Mutta taisin siinä samassa lauseessa pyörtää että jos ei nyt sitten vastaan tule jotain erityisen ihastuttavaa. No  onhan tämä ihastuttava! Katselin tätä jo aiemmalla kerralla mutta siitä puuttui hintalappu. Nyt sitten vielä kerran tein siihen tuttavuutta ja siihen oli ilmestynyt se kaipaamani hinta. Kukaan sitä ei ollut huolinut matkaansa vaikka hintakaan ei ollut kuin 2,50 euroa. En voinut vastustaa kiusausta! Tämä tulee aiemmin löytämäni lampetin kaveriksi eteiseen peilin ympärille jossain vaiheessa. (Vaikka ovatkin vähän eri paria.) Nuo pienet vaaleanpunaiset varjostimet oli myös söpöt! Ja kakkuvuoka pääsee seinälle. Purkissa oli kivat värisävyt. Niitäkään ei voi koskaan olla liikaa! Selityksen makua tai ei mutta kun halvalla sain niin..

Ja sitten löytyi tämä soma pieni kukkakello!
Ja myyjä oli pläntännyt hintalapun suoraan kellon naamaan
että joudun siitä vielä varovasti raaputtamaan liimanjäänteitä pois.
Tämä pääsee keittiön kaapin päälle. Vaikka täällä huushollissa
taitaa jo tikittää joka puolella niin kellojakaan en voi koskaan vastustaa!

14 kommenttia:

 1. Mielestäni kelloja ja valaisimia EI voi koskaan olla liikaa..:)

  VastaaPoista
 2. Todella ihania löytöjä olet tehnyt!
  Lampunvarjostimet on kivat!
  Mukavaa torstai päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tekee ihan mukavia pikkulöytöjä ja joskus sieltä tulee pois tyhjin käsin :) Nuo varjostimet on kyllä kivat. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Hyvät löydöt!
  Miehenikin on kellohullu, parhaimmillaan hänen huoneessaan, nuoruudessa, pompotti 3 kelloa. Kaikki kellot löivät tasalta ja puolelta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain pientä aina löytyy. Pitkään aikaan ei ole tullut vastaan mitään suurta. :) No siellä on tikittänyt sitten ahkerasti eikä ole jäänyt epäselväksi paljonko kello on ;)

   Poista
 4. Kivat löydöt oot tehnyt, samaa "vikaa" on itsellänikin, valaisimia on ihan riittävästi, liikaakin, mutta aina joku tosi kiva mukaan tarttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä onkin että valaisimia on vaikea vastustaa ;) ja joskus mukaan vaan vaikkei tiedä lopullista sijoituspaikkaakaan. Onhan Suomen talvi kovin pimeä, tarvitaanhan me valoa ;)

   Poista
 5. Meillä on äidin kanssa sama harrastus :) Kivat löydöt on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva on tämä harrastus :) ja mukava jakaa se sellaisen kanssa joka arvostaa vanhoja tavaroita myös

   Poista
 6. En erotu joukosta minäkään :D Hienoja löytöjä olet tehnyt.Ihana tuo kello ♥ Meilläkin tikittää joka puolella :D Oma väki varmaan tottunut siihen , mutta jonkun vieraan mielestä se voi olla kamalaa :D Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on taas tullut kierreltyä enemmän kirppareilla. Välillä on ihan paussejakin :) Kyllä niihin kellojen tikityksiin äkkiä tottuu. Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 7. Ihana harrastus ja hyvää äiti&tytär aikaa, molemmat varmasti löytää aina jotakin kivaa kuten nytkin olet löytänyt <3 Kylläähän ne puheet voi pyörtää jos joku ihanuus kohdalle sattuu eihän sitä hyllyynkään voi jättää, eihän ;) Sama minulla huonekalujen siirrossa jos sanon että nyt nämä onkin paikoillaan ni enkös jo saa sitten jonkun idean ja huonekaluja pitää siirtää ;) Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...