torstai 3. maaliskuuta 2016

Maalikokeiluja

Miltähän se mahtaisi näyttää jos meillä olisi toisen väristä?  







Siellä varmaan joku luuli ensimmäisen kuvan nähtyään että täällä on taas maalisuti viuhunut.
Eheei. Ei ole. Flunssan kourissa mennyt pari viikkoa eikä ole joutanut antamaan ajatustakaan sisustukselle. Harvinaista. Muutama pieni projekti to do-listalla odottaa toteuttamistaan jahka pääsen taas elävien kirjoihin. Kyllä minä vaan sitä mieltä oon että tykkään edelleen tuosta keltaisesta ja vihreästä mikä tuolla keittiössä vallitsee. Se on ollut meillä täällä jo vuosia eikä me siitä olla luopumassa. Väriä saa toki olla eikä tuo valkoinenkaan niin kauhealta näytä. Tykkään siitäkin mutta tällä hetkellä ei vain ole se juttu. Tällä Tikkurilan Color Up- ohjelmalla on helppo hetkeksi "vaihtaa maisemia". Innostuin kokeilemaan. Tuolla alhaalla on siihen linkki jos heräsi uteliaisuus. 


Ja tässä vielä ihan  toisella ohjelmalla pientä muutosta toteutettuna:


Tässäpä nämä alkuperäiset sävyt:



Kokeile Tikkurilan uutta värisuunnitteluohjelmaa: Color Up! auttaa sinua valitsemaan Tikkurilan värikartoista kohteeseesi sopivan sävyn. Voit kokeilla sävyjä valmiisiin kohdekuviin tai ladata kohteestasi kuvan ohjelmaan. Color Up! -ohjelmalla jaat helposti suosikkisävyt ja tekemäsi värisuunnitelmat ystäviesi kanssa.

13 kommenttia:

  1. Hui :D Jos on pakko maalaa niin tuo viimeinen vaihtoehto näytti kivalta. Tää kevät näköjään sekoittaa jonkun muunkin pään kun mun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks ei oo pakko maalata :) Kyllä se tuo keltainen on meidän keittiön juttu! Kiva oli tosin tarkastella tällä ohjelmalla eri sävyjä :)

      Poista
    2. Piti vielä sanoa että tuo viimeinen on kyllä ihan harmoninen väri. Valkoinen tuntuu liian kirkkaalta :)

      Poista
  2. Olipa hauska katsoa keittiötänne eri väreissä. Ja kiitos muistutuksesta, että noinkin voi kokeilla värejä. Talon ulkomaalin kokeilinkin kuvankäsittelyohjelmalla, mutta en ole oivaltanut, että sisätiloissakin niin voisi toimia.

    Pakko sanoa myös, että saitpa totta tosiaan hienon muutoksen teipeillä kirpparilöytöösi - retroradioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava kikkailla ja klikkailla väreillä! :) Täytyypä kokeilla tuota talon ulkomaalia jossain vaiheessa! Kiitos, kärsivällisyyttä koeteltiin jonkun verran siinä radion teippailussa...

      Poista
  3. Pikaista paranemista <3 Hei tuohan näyttää kivalta väriohjelmalta, mun on pakko tutustua paremmin :) Hyvää viikonloppua ja mukavaa maaliskuun alkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡Maalin sutiminen kävi muutamalla klikkauksella ja sen jälkeen värin vaihto vain klikkaillen. Ja kun rekisteröityy, saa kuvat talteen. Mukavaa viikonloppua ja maaliskuuta! :)

      Poista
  4. Hei sinä ihanaisen, tämä vinkki tuli enemmän kuin tarpeesees. Minä kun edelleen pähkäilen, että maalatako vai ei köksää kaappien ovet.. Tutustumaan tuohon ohjelmaan! Keltanen on omiaan teitin köksään.. Valkonen olis liian poliisi..turkoosi ja sininenkin kivoja..mun mielestä.. On se kivaa kun aikuisetkin saavat tällaisia leikkikaluja.. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tästä oli hyötyä! :) Näillä on mukava leikkiä kun ei kipeänä muuten pääse sisustelemaan ;) ja paikat on sudittu parilla sormen klikkauksella.. Nuo turkoosit on hienoja värejä minunkin mieleen. Mutta kyllä se tuo keltainen joka on ja pysyy :) Laitahan sinäkin kuvia "maalailuistasi" tulemaan. Kiitos, eiköhän tämä kohta ohi, sitkeä on kyllä ollutkin! Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
    2. Ai taivas, mitähän mä oikein tuossa olen kirjoittanut sinulle.. meidän kone on tökkinyt, eikä kaikkia kirjaimia anna kirjoittaa..
      suomennos:
      ihanaisen =ihanainen
      tarpeesees =tarpeeseen
      köksää =köksän
      tutustumaan tuohon ohjelmaan =aion tutustua..
      poliisi =pliisu
      =D

      Poista
    3. Hyvin taisin hokasta mitä tarkoitat :D Tuota poliisia jäin miettimään mutta eikai se poliisikaan kovin vieras sana vanhassa polliisitalossa ole. ;) Aattelin että sulla on ennakoiva tekstinsyöttö vähän tehnyt tepposia..

      Poista
  5. Täällää myös flunssassa ja lääkekuurilla eli kiitos tekemisestä;)
    Nyt alkaa värisuunnittelu yläkerran veskiin. Keittiöremppa on meillä päällä, mutta kun on poskiontelot täynnä tavaraa, se on työlästä tuo ruuvailu. Mies saa hoitaa nyt sen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä ;). Tämä on hyvinkin mukava ohjelma testailla jos mihinkin pintaan kotona eikä tarvitse katua jos tulee huti ;) Täytyypä tulla pyörähtään sinun blogiin. Paranemisia sinnepäin! Tätä taitaa olla nyt liikkeellä..

      Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...