keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Varjostinkoriste ikkunaan

Olen koko kesän pitänyt blogitaukoa ja tulin nytkin vain pikaisesti päivittämään tänne yhden tuunauksen. Instagramissa en pahemmin taukoja ole pitänytkään - mitä nyt välillä tulee muutamia päiviä pidettyä niin etten ole kuvannut mitään. 

Tein vanhoista lampunvarjostimista ikkunakoristeen. Näitä varjostimia olen keräillyt kirppareilta sieltä sun täältä. Monessa blogissa on näkynytkin tällaisia valokoristeita tehtynä ledivalosarjaan. Halusin tehdä tästä vähän erilaisen version jossa ei ole valosarjaa ollenkaan. Ripustin ne vain juuttinarulla jokainen yksitellen roikkumaan. Voisihan siihen ostaa  jonkin sopivan sarjan mutta on ihan kiva näinkin. Täytyy katsella jospa vielä jossain vastaan tulisi sopiva valorimpsu. Valopallot voisivat olla hieman isommat kuin tavallisissa valosarjoissa. 
 


Tuonne Instagramin puolelle olen tuunailujani päivitellyt tässä kesän aikana.
Laittelen niistä enemmän kuvia tänne bloginkin puolelle jossain vaiheessa.
Jatkan vielä pienimuotoista taukoa. Tulispa vielä oikein lämpimät kelit!

2 kommenttia:

  1. Ihana idea ikkunakoristeeksi ja tosi kaunis ilman valosarjaakin, sopii ihanasti sisustukseesi <3 Aurinkoisia kesä päiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuohon on mukava kerätä vielä lisää varjostimia jos tekee mukavia löytöjä kirppiksiltä.. 😉Aurinkoista ja lämmintä loppukesää!

      Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...