perjantai 18. marraskuuta 2016

Nimikyltti

*Yhteistyö X3Shop:in kanssa. Sisältää mainoslinkkejä*

Asennettiin kesällä meidän ovenpieleen vanha postitorvi-postilaatikko kukka-asetelmia varten. Taisinkin Instagramin puolella mainita että siihen olisi mukava löytää jokin kiva kyltti. Ei niinkään tylsä itse tulostamalla ja laminoimalla tehty, vaan jokin mielenkiintoinen ja erilainen. Unohdin etsimisen kokonaan, kunnes sain yhteydenoton sähköpostiini yllä olevalta yritykseltä. Kävin tutustumassa heidän sivuihinsa ja heidän tekemiin kyltteihinsä. Vaikutti lupaavalta ja pian pääsinkin jo mallaamaan kylttiä paikoilleen!


Kolmen opiskelijan startup valmistaa postiluukkuihin tarkoitettuja yksilöllisiä nimikylttejä juuri sellaisina kuin ihmiset haluavat. Tiimi lähti muuttamaan ihmisten mielikuvaa kotien ovikylteistä kauniilla fonteilla ja yksilöllisellä designilla. Kyltit valmistetaan 3D-tulostamalla PLA-muovista käyttämällä modernia tulostustekniikkaa. Ja mikä parasta, kyltin tekstin voi itse suunnitella satojen vaihtoehtojen joukosta. Kyltti todellakin on erilainen, koska teksti on kolmiulotteinen. Valitsin fontiksi kauniin koristellun, kaunokirjoituksella kirjoitetun fontin ja tekstiksi perinteisen "Tervetuloa". Tähänkin olisi voinut keksiä jotain hauksaa. Mielikuvitus on tosiaan vain rajana. Voit saada tekstin myös omalla käsialalla! 

x3design, x3startup, x3shop.fi

x3design, x3startup, x3shop.fi

x3design, x3startup, x3shop.fi

Oma sukunimi rappukäytävän tai omakotitalon kylttikotelossa mustalla pohjalla valkoisin kirjaimin jollain kivalla fontilla voisi olla hyvän näköinen. Käypä tutustumassa tästä linkistä kyltteihin! Nyt saat nimittäin -20 % alennuksen jouluun mennessä tehdystä tilauksesta  käyttämällä koodia oveesi20. Ja jos muuten vaan tarvitset kylttiä, ota yhteyttä firmaan, he löytävät kanssasi ratkaisun kylttipulmaasi. Mikäli haluat käytää kyltissä logoa, emojeja,  tai erikoisasettelua tai omaa käsialaa, voit tehdä erikoistilauksen.  Heillä on myös pääkaupunkiseudun alueella ilmainen asennuspalvelu. Ja jos et asu pääkaupunkiseudulla, kyltti kulkee postilaatikkoosi postin mukana kirjaimellisesti postilaatikkoon!


*Kyltti saatu blogiin bloginäkyvyyttä vastaan.*

10 kommenttia:

 1. Kiva tuo vanha postilaatikko. Olisikin mukava keksiä jotain uutta hauskaa tekstiä ovikylttiin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tuosta patinoituneesta ilmeestä postilaatikossa. Ja tuo kyltti on kyllä hauska lisä siihen! :) Oikein mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Onpa tosi kiva nimikyltti! Ja tuo vanha postilaatikko on niin paras! Sympaattinen tervetuliais-toivotus!
  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo postilaatikko on lapsuudenkotini peruja. Sillä on siten myös tunnearvoa. Kyltti tuo sille uuden tarkoituksen. Mukavaa viikonloppua! 😊

   Poista
 3. Kaunis nimikyltti <3 Täytyypä käydä itsekin tutustumassa paremmin :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös että kyltistä tuli kiva! Mukavaa viikonloppua! 🌞

   Poista
 4. Hurmaava vanha postilaatikko=)Kiva muisto lapsuudesta ja toimii persoonallisena kukkapitimenä.Tervetuloa kyltti on kiva idea myös postilaatikkoon=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan mukava että tämä laatikko on säästetty. Ja vuodenaikojen mukaan siihen voi vaihdella kukkia. Nyt olisi etsinnässä vielä jotkut kivat paristokäyttöiset led-valot siihen talveksi. 😊

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...