keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Vaihtuva tavaranäyttely

Kyllähän se piti arvata että pianon päälle alkaa kerääntyä koriste-esineitä. Useasti niin käykin että lipastojen ja kaappien päälle muodostuu vaihtuva tavaranäyttely. Käytiin vesselin kanssa jokin aika sitten ullakolla kun ei vielä ollut kylmiä kelejä. Tutkittiin läpi isomman pojan vanhoja leluja etsien samalla pienelle ikäänsä sopivia tavaroita. Onneksi ollaan säästetty niitä. Siellä odottaa vielä suuri saalis kaikkea kivaa ja "uutta" mielenkiintoista tuleviin vuosiin.

Löysin samalla vanhan hevoseni jonka joskus pienenä olin ostanut torilta. Nakkasin sen suuremmin suunnittelematta pianon päälle ettei se menisi rikki taaperon leikeissä. Olin ajatellut palauttaa sen ullakolle kunnes hokasin että sehän käykin sinne hyvin yksiin taulun kanssa. Ja jääköön nyt sinne vielä.Keinutuoliin löysin uuden karvapehmusteen.

Pulpetin päälle askartelin uuden kirjakoristeen. 
Aiemman kirjan lahjoitan eräälle kaverille joka 
ihaili sitä käydessään meillä.

Vaikka nämä on tällaisia pieniä arjen asioita niin silti ne on ihan piristäviä.
Tykkäättekös te muutella asetelmia tai onko tapana ollenkaan tehdä sellaisia?
Vai syntyykö ne teillä ihan itsestään miettimättä sen suuremmin? Vai pidättekö enemmänkin less is more - tyylistä? 

Siivouspäivänä sitä joskus ajattelee että pitäisiköhän vähentää..
Mutta pidän kuitenkin siitä että kaikilla tavaroilla on paikkansa ja että pöydät ja tasot ei notku mitään ylimääräistä sekalaista tavaraa kuten lehtiä, meikkejä, piuhoja, työkaluja, avaimia jne. 

10 kommenttia:

 1. Ihana heponen pianon päällä :) Mä taidan olla ihan toivoton tapaus noissa asetelmissa ja järjestyksien vaihteluissa kun tulee vähän väliä jotain muuteltua, mut on niin piristävää hommaa ettei voi lopettaa ❤️ Mukavaa keskiviikko iltaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heposella on tunnearvoa. :) Muistelinkin että sinua kiinnostaa vaihtelu. :) Oikein kivaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Asetelmia on mukava laitella mutta kaikki "ylimääräinen" pitää olla piilossa, kuten avaimet, laturit, kynät yms. Välillä tuskastun asetelmiinkin, muistan kun vuosia sitten työkaveri sanoi "teillä on niin kivaa, kun tasot on tyhjiä" ja tuskailen kun joka paikka on täynnä roinaa. Välillä tyhjennetään rankalla kädellä, välillä taas tekee mieli enemmän silmänruokaa :) Ihana heppa ja sopii taulun kaveriksi paremmin kuin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Joskus on käynyt niinkin että mitä on vienyt ullakolle jo sellaisiin tavaroihin mistä pitäisi päästä eroon, ihastuukin niihin uudelleen. Pitäisi samantien viedä ne pois. Helppo aina työntää tavarat pois silmistä välisäilytystilaan. Ensi kesänä ajattelinkin siivota tuon ullakon perusteellisesti. Eiköhän se mielikin kevene siinä samalla.. :) Vaikka tuo heppa on muovia, se on jotenkin niin liikuttava. Kulunut mutta vielä "hengissä".

   Poista
 3. Olen yrittänyt vähentää tavaraa lipastojen päältä, mutta ei oikein millään onnistu..:)

  VastaaPoista
 4. Wau onpas niin mun makuun tuo kuva missä heppa ja taulu ♥ Nuo karvapäällisetkin on niin ♥♥♥ Mä kanssa teen asetelmia, mutta mutta nyt on sellanen less is more kausi menossa tai se vähän riippuu esineistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sisustuksessa voi olla jotain leikkisääkin ja onhan siinä lapsellekin katseltavaa. :) Minäkin täällä olen yrittänyt selkeyttää tasoja ettei ihan joka lipaston päällinen näyttäisi alttarilta mutta aina siinä ei vaan tunnu onnistuvan, ei sitten millään :)

   Poista
 5. Ihania esineitä, tahtoisin meillekin vanhan helmitaulun! Mie tykkään kanssa tehä asetelmia, niin tasoille kuin seinille. Pitäiskin tehä niistä ihan omat postaukset tässä piakkoin ;)

  Muuten, vaihdoin blogilleni uuden nimen, joten hirsiseinää ja hirvensarvia ei enää pääse kattelemaan. Täältä löytyy uudistettu blogini: http://taiteilijantorpassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kirpputorilta löysin tämän meidän helmitaulun. Aina sillontällöin niitä näkee myynnissä. Teepä postaus, voin tulla sitten lukemaan. Täytyypä tulla vierailulle! :)

   Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...