maanantai 17. lokakuuta 2016

Kiinalainen termospullo

Olen aina haaveillut vanhasta kiinalaisesta termospullosta ja toivonut että jonain päivänä löytäisin sellaisen kirpputorilta. Ei ole vielä tänäkään päivänä tullut vastaan, joten päätin kesällä tilata aivan uuden. Ihan Suomen kamaralta en löytänyt vastaavaa vaan jouduin ebaysta etsimään sopivan toimittajan. Vaikka vanha on aina kuluneen kaunis, on tämäkin ihan mukiin menevä. Ja saahan se patinoitua ajan saatossa vanhan näköiseksi. Katsotaan vaan niin nyt niitä sitten löytyy kirpputoreilta kun ei aktiivisesti etsiskele. ;)

kiinalainen termospullo

kiinalainen termospullo

purkit ja purnukat,chinese thermos


Tämän vihreän termospullon löysin kirpputorilta 0,50 €  hintaan.

Joitain purkkeja tuli kesällä osteltua purkkikokoelmaan lisää.

Nyt on lämmityskelit aloitettu. Ihan joka päivä ei tarvitse lämmittää mutta kyllä ainakin joka toinen päivä. Alkaa ilma olla jo kolean kosteaa. Puut tuli heiteltyä  kesällä kellariin. Saas nähdä millainen talvi sitä on kehkeytymässä. Toivottavasti ei mikää kovin kylmä sentään. Tilataan lunta kuitenkin että olisi valoisaa. Ja kohtahan se j:llä alkavakin aika lähestyy....sanonko..joulu..

17 kommenttia:

  1. Mekin on lämmitetty alakertaa suurinpiirtein joka toinen päivä. Yläkerran makuuhuonetta ei olla vielä lämmitetty, kun on siellä vielä 15-17 astetta :) Nukkumalämpö! Tosin mulla on siellä myös ompelupiste, joten jos enemmän meinaa ommella, kannattaa lisätä vähän lämpöä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin juuri sopiva nukkumalämpö - unikin tulee nopeammin! :) Äkkiseltään muuten tuntuu jo viileältä huoneet jos ei lämmittäisi.

      Poista
  2. Kiva tuo termari! Sehän on just niin, että kun jotain etsii, niin ei varmaan löydy ja päinvastoin!🙄
    Viilentynyt on ihan selkeästi ja tuntuu kostean kolealta.🌚
    Sano vaan reilusti; Joulu! Jeee...😄
    Mukavaa viikkoa!🌞

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös! :) No sanoppas muuta.. Saas nähdä millon joutuu lämmittämään ihan joka päivä. Mukavaa viikkoa sinulle! :)

      Poista
  3. Ihana tuo termari ja ei ollenkaan pahan hintainenkaan :) Tännekin tilataan lunta ja voi tulla vaikka vähän enemmänkin jos ei tule mitään loska&räntäkelejä myös :) Jouluun on enää pari kuukautta...iikss :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊 äkkiä se pari kuukautta vierähtää..

      Poista
    2. Mulle tulee muuten mieleen tuosta vihreäruudullisesta termarista se yksi Fazerin parhaat -makeispussin karkki 😊

      Poista
  4. Kaunis termospullo! Meillä lämmitettään päivittäin ainakin yks uuni. Meillä on niin hurjan vetoisaa, että vaikka onkin varaavat uunit, niin kerkeää päivän mittaan paikat jäähtymään...

    Alkaa tosiaan olla inhottavat kelit, tulis ennemmin pikkupakkasta, niin pääsis tää homesairaskin vähän tervehtymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä täälläkin taitaa jostain vetää kun niin pian tuntuu takka viilenevän. Vai kuvittelenko vain..

      Poista
  5. Takkoihin on tuikattu tulet täälläkin, on se puulämpö vaan niin ihanaa :) Kauniit termarit ja kiva, kun ovat esillä - tai kuka nyt tuollaisia kaappiin piilottaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva ne on pitää tuolla hyllyn päällä esillä. Nyt en olekaan pitkään aikaan käynyt kirppareilla. Ehkä hyvä niin, muuten pursuaisi hyllyköt liian täynnä tavaraa :) Puulämpö on kyllä niin erilainen lämpö kuin pattereista tuleva.

      Poista
  6. Ihania purkkeja ja termoksia. Purkista, jossa on päivänkakkaroita, tulee lapsuus mieleen. Äiti säilytti siinä perunajauhoja ja taitaa säilyttää vieläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kivoja muistoja sinulla! Minä muistan mummoloista paljon kaikkia esineitä ja purnukoita mitä tänä päivänä keräillään ja on sitten tehnyt mieli itsellekin hankkia. Ja taisi äidilläkin joitakin purkkeja olla juurikin jauhojen ja mannasuurimoiden säilytykseen.

      Poista
  7. Aikoinaan löysin oman vastaavanlaisen, mutta vaaleanpunaisen termarin kirpulta 2eurolla.. Ihan oli käyttämätön, tai ainakin sisusta oli kuin uusi.. Ihana esine koristeena tai käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, nyt vasta pääsin vastaamaan. Kävin haravoimassa tänään vielä pihaa kun näytti pientä räntää satavan. Oi, onkos sinulla termarista kuvaa blogissasi? Se on varmasti hieno! 😊 Kyllä nämä on ihan kauniita esillä!

      Poista
  8. Ihanata purkkikokoelmaa sinulla siellä hyllyssä.Nuo vanhat purkit on vaan niin suloisia.Yksi vaaleanpunainen termari on minullakin.Aikoinaan niitä on ollut kolmekin,mutta oeln antanut ne pois.Mutta vanhoja purkkeja minäkin metsästän kirppareilta.Niitä ei ole koskaan liikaa.Talon lämmittäminen puilla kuulostaa niin idylliseltä.Mikään ei kai voita puun ritinää ja tunnelmallista leimua.Ja puun tuoksua!Huoh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Saas nähdä mitkä nykypäivän peltipurkeista on tulevaisuuden keräilykohteita. On se takan lämmittäminen niin hyödyllistä kuin tunnelmallistakin. :)

      Poista

Kiva kun jätit viestiä! :)
Tarkistan viestit joten saattaa kestää jonkin aikaa kun viestisi näkyy blogissa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...